Què són les galletes?

Una galleta és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galletes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre hàbits de navegació d’un usuari o un equip i, depenent de la informació que continguen i de la forma que utilitze el seu equip, poden utilitzar-se per a conèixer a l’usuari.

Per què utilitza les galletes aquesta pàgina web i quines són?

Aquesta pàgina web utilitza les galletes per a una sèrie de finalitats, incloses:

El detall de les galletes utilitzades en aquesta pàgina web és el següent:

*Per exemple:

GalletaNomTipusPropòsitMés informació
Google Analytics_utma _utmb _utmc _utmzDe tercersArreplegar informació sobre la navegació dels usuaris pel lloc amb la finalitat de conèixer l’origen de les visites i altres dades similars a nivell estadístic. No obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l’adreça postal concreta des d’on es connecten.Google Analytics Centre de Privacitat de Google

Nota: les galletes de tipus “pròpies” són utilitzades només pel propietari d’aquesta web i les galletes “de tercers” són utilitzades, també, pel prestador del servei que està detallat en el quadre anterior.

Com puc desactivar o eliminar les galletes?

Vosté pot permetre, bloquejar o eliminar les galletes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador.